Op zoek naar feestje geven enschede?

 
feestje geven enschede
Feestlocaties Enschede Enschede, Overijssel Locaties.nl.
Zoekresultaten 1-25 van 38. Feestlocaties in Enschede vindt u op Locaties.nl. Of u nu een bedrijfsfeest, themafeest of jubileumfeest organiseert, hier vindt u de perfecte feestlocatie. Locaties.nl helpt u om snel en gemakkelijk de mooiste feestlocaties in Enschede te vinden.
braderie drenthe
Feestlocaties Enschede 15 tot 250 p.p.
Wist je dit over Enschede? Het vieren kan op zoveel verschillende manieren en het is dan ook een traditie dat je dit doet op de dag dat je geboren bent. Wist je dat ze in sommige landen een verjaardag niet op de geboortedag vieren maar op de naamdag van de heilige waar je naar bent vernoemd? Maar het kan ook zijn dat iemand 50 is geworden en dus een abraham of een Sarah feestje wil geven.
rolgordijn
Feestlocatie Enschede Vind je feestlocatie op DNLS.
Informeer bij de feestlocatie in Enschede naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met de feestlocatie in Enschede door te bellen of door gebruik te maken van onze aanvraagformulieren. In beide gevallen komt u direct in contact met de locatie zelf.
rvs schroeven
de Blauwe Kater ideaal voor een feestje aan de oude marktCafé Brasserie de Kater.
Informatie de Blauwe Kater. De Blauwe Kater bevindt zich in Enschede aan de Oude Markt. Het is een bovenetage van de bekende Brasserie De Kater, en heeft een prachtig uitzicht op de Oude Markt met zijn prachtige Grote Kerk. De Blauwe Kater heeft een oppervlakte van 170 vierkante meter en is geschikt voor vergaderingen, cursussen, afstudeerborrels en feesten van alle soorten met een maximum van 80 gasten.
makelaar deventer
Feestje ala NiXenMeeR Enschede: feestzaal enschede zaalverhuur enschede feestruimte enschede feestlocatie enschede.
Ook kun je bij ons terecht voor een feestje indien je alleen" een zaal zoekt, een feestzaal" voor jouw of jullie feestje. We verhuren de zaal namelijk ook. Over alles valt te praten en gezamenlijk werken we naar een ultiem feestje voor jou of jullie.
Feestje geven
Feest de Jaargetijden.
Er is altijd een reden voor een feestje. Een huwelijk, bruiloft, verjaardag, jubileum of personeelsfeest liggen natuurlijk voor de hand. Geef eens een ander feest! Bijvoorbeeld in Glitter Glempire, omdat over de top meer bij je past dan een stropdas. Of wat te denken van een Ken je collega diner en peluche verte met stoelendans? Leg je idee aan ons voor, het kan ons niet gek genoeg zijn! Omdat jullie vast nieuwsgierig zijn naar de kosten, geven we hieronder een indicatie. De prijs kan afwijken door de definitieve invulling en de datum. Een receptiearrangement met bijvoorbeeld borrels ballen is er al vanaf 19, p.p. Een avond met diner of buffetformule, drankjes, aankleding en locatie boek je al vanaf 49, p.p. Een topfeest tot in de late uurtjes met een origineel welkom, uitgebreid luxe hapjes en drankjes wij schenken alles, iets lekkers op tafel en een leuke afsluiting: rond de 33, p.p. Maak een afspraak. Volg ons op.: Maak een afspraak. Parklocatie De Jaargetijden. 7513 CN Enschede.
Feestje Frans op den Bult Feestlocatie Hengelo, Oldenzaal, Enschede eo.
Bioscoopkaartje voor Kinepolis in Enschede. Prijs: 1000, per kind vanaf 10 kinderen. Uw feestje plannen en bespreken. Voor het plannen en bespreken van uw feestje kunt u contact opnemen met onze receptie op 31 074 277 3632 of receptie@fransopdenbult.nl. Feestje Frans op den Bult 08/09/2016.
Feestlocatie in Enschede t Bolke is een unieke feestlocatie in de regio Enschede. t Bölke.
Daarmee zijn wij toch een echt unieke feestlocatie in Enschede. Door onze unieke licht en geluidssystemen is het mogelijk om een feest te geven met artiesten of zelfs een grote band. Zo waren o.a. de band Beethoven en de p.p.m.
Bijzondere feestzalen Enschede DNLS.nl.
Enschede heeft een enorm groot aanbod van feestzalen. Wij hebben de beste, mooiste en meest unieke feestzalen voor u gevonden en op onze site geplaatst. Vanaf hier kunt u op zoek naar een perfecte feestzaal die past bij uw wensen.
Zaal huren in Enschede? Ontdek onze Feestlocatie Rico Latino.
Jouw feest bij Rico. Feest vieren op een toplocatie in Enschede. Rico Latino biedt een unieke en sfeervolle locatie voor diverse grote en kleine evenementen. Wij helpen je graag zodat je zorgeloos kunt genieten. Vul vrijblijvend onderaan deze pagina ons offerteformulier in. Maak je feest nog leuker met een miniworkshop. Alle typen feesten bij Rico Latino. Rico Latino socialclub is een compleet ingerichte feestlocatie voor allerlei typen feesten! Of je nu een bijzondere verjaardag of een onvergetelijk vrijgezellenfeest wilt geven, de mensen van je organisatie dichter bij elkaar wilt brengen tijdens een teamuitje of de gasten van je bruiloft wilt laten genieten van je mooiste dag.

Contacteer ons