Meer resultaten voor feestje geven winterswijk

 
feestje geven winterswijk
Partyzaal.
met airco voor op de warme dagen. Van bruidstaart tot buffet, van bruisend feest tot diner dansant, spectaculaire presentatiemogelijkheden, gala feest., live muziek, disco, teambuilding feest, kroonjaar vieren, huwelijksfeesten, effectieve vergadering eventueel. af te sluiten met een lunch of diner, personeelsfeesten.
feestje amsterdam
The Gallery Feesten en Partijen.
braderie vandaag
Zaal huren in Winterswijk? Zaalverhuur Reuselink.
31 0543 51 30 25. U bent hier: Home Zaal huren in Winterswijk. Zaal huren in Winterswijk. Bent u op zoek naar een zaal of zaaltje in Winterswijk voor een feest, vergadering of bruiloft? Bij ons kunt u verschillende zalen huren.
airbnb new york
De Revolutie Winterswijk.
Een verjaardag of mijlpaal waarvoor je huiskamer te klein is, of simpelweg omdat je het heerlijk vindt om het een keer uit handen wil geven, en gast te zijn op je eigen feestje? Voor elke gelegenheid en aantal personen maken wij er in onze sfeervolle arabische lounge een magisch feest van. Alles geheel op maat, van hapjes buffet tot uitgebreid tapas buffet, van DJ tot band, alles is mogelijk en niets is ons te gek. Loop bij ons binnen, en laat je Revolutionair verrassen! Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op via. info@derevolutiewinterswijk.nl of bel 0543 535 600, we adviseren je graag. 2015 De Revolutie Winterswijk.
nilfisk buddy
Steakhouse Vivaldi Party-tuin.
In onze partytuin is het mogelijk om in de maanden mei t/m september een uniek tuinfeestje te geven. De partytuin bied ruimte voor ruim 200 personen en is doormiddel van een hooiberg met tap en koelinstallatie de perfecte locatie om bijvoorbeeld uw verjaardag, trouwdag, bedrijfsfeest of jubileum te vieren.
pedicure groothandel
Feestje geven in de omgeving Winterswijk De Schoppe.
7109 AH Winterswijk. U bent hier.: Feestje vieren met familie of vrienden? Dan verwelkomen wij u graag voor een volledig maat verzorgde dag in Restaurant De Schoppe. Van een kinderfeestje tot een groot evenement, wij organiseren graag een op maat gemaakte dag voor u.
Partycentrum Nijenhuis.
In het centrum van Winterswijk, centraal gelegen en dichtbij het station, ligt het meest veelzijdige party centrum van de Achterhoek met een grote parkeerplaats waar u gratis uw auto kunt parkeren. Partycentrum Nijenhuis is sinds 1900 het zalencentrum voor uw bruiloften, grote of kleine feesten, vergaderingen of diners.
Feesten en partijen t Spek-Ende Winterswijk.
Of het nu gaat om vergaderingen, recepties of bruiloften t Spek-Ende staat u graag met raad en daad ter zijde. Voor meer informatie kunt u ten alle tijde contact op nemen met ons personeel in de zaak of via E-mail. Wil je graag een feestje geven maar is je budget beperkt.

Contacteer ons