Resultaten voor locatie voor feestje

 
locatie voor feestje
Feestlocatie De Wilgenweard Nijverdal Wilgenweard.
De Wilgenweard is een unieke locatie in Twente Overijssel met drie sfeervolle zalen, een grandcafé, terrassen met uitzicht op het water en een gezellige biertuin. Onze zalen kunnen ingericht worden voor elk gewenst thema en beschikken over een bar, muziekinstallatie en beamer.
feestje amsterdam
Een feestlocatie om iets te vieren Regardz.nl.
Voor iedere gelegenheid is er in ons overzicht een passende feestlocatie te vinden. Of u nou interesse heeft in een locatie gelegen in de natuur, aan het water of het strand. of zelfs een locatie die tot wel 1250 bezoekers tegelijk kan accommoderen, bij Regardz zit u altijd goed.
feestlocatie
Feestlocaties voor personeelsfeesten in heel Nederland Leukefeesten.nl.
31 020 280 34 10. Wij zijn de meest complete aanbieder van feestlocaties, van prachtig kasteel tot industriële fabriek. Met ons actuele aanbod van honderden feestlocaties, weten we altijd de geschikte locatie voor jou te vinden. Waar zoek je een locatie?
lijstenmakerij delft
De Buik van.
draagmuur verwijderen
Diverse feestlocaties op Buitengoed de Boomgaard.
Deze feestlocatie ligt op het achterste gedeelte van onze camping en biedt veel privacy. Het is een groot grasveld 2 ha met een tent met plek voor 70 tot 175 personen. Vanaf de locatie kijk je uit over de omringende groene weilanden.
pedicure groothandel
Feestlocatie Rijswijk Feesten bij Herberg Vlietzigt.
voor en nog veel meer. Voor uw verjaardag, het afscheid bij de zaak, een vrijgezellenfeest, een babyshower, een babyborrel, een familiedag, een familiereünie, een kerstborrel en nog veel meer zijn wij de perfecte locatie. Neem direct contact met ons op.
Feestlocaties Puur Feesten.
Puur Feesten Feestlocaties. Bent u op zoek naar een goede locatie in Nederland voor uw feest of evenement? Wilt u een locatie die qua sfeer perfect aansluit bij uw feestthema? Een locatie met een wow-effect? Maak gebruik van onze jarenlange event-expertise!
Tip 10 Verjaardagslocaties. Tip 10 Verjaardagslocaties Catch52.nl.
Café Vrijdag Een perfecte locatie met een kleiner gezelschap aan de bar of met een groter gezelschap in de aparte ruimte aan de zijkant. De beste feestjes vier je namelijk Vrijdag! Stuyvesant Wijnlokaal Voor alle wijnliefhebbers in ons midden een ideale stek om op je verjaardag te proosten. Kom maar door met die map vol wijnen per glas, heerlijk! Café Van Leeuwen De eerste verdieping van Café Van Leeuwen is al jaren een begrip als het gaat om verjaardagsfeestjes. Hoeveel 25e, 30e of 40e verjaardagen hier wel niet gevierd zijn. Bar Bukowski Wij worden altijd al blij van Bar Bukowski, maar het is ook een heerlijke plek om je verjaardag te vieren. Zoals Bukowski al zei: theres always a reason to drink, maar op je verjaardag al helemaal! Bar Karakter Dine, drink and dance omdat dat de perfecte ingrediënten zijn voor een heerlijk feestje.
Voor kleine en grote groepen, Biblio is de perfectie feest locatie midden in Rotterdam! Restaurant Biblio.
Voor kleine en grote groepen. Een geschikte zaal huren in de regio Rotterdam voor bijvoorbeeld vergadering, training, productpresentatie, feest, studenten gala, promoveren, receptie, borrel of bruiloft? Grand Café Restaurant Biblio is dé ideale locatie en bestaat uit twee geschakelde pakhuizen voor ieder gewenst doel.
Luxe feestlocatie More-Itz in de Biesbosch.
Voorzien van alle gemakken. Een andere reden dat wij de perfectie locatie voor zijn uw feest, is dat wij alle middelen in huis hebben voor een geslaagd feest. Zo kan er zeer gemakkelijk een geluidsinstallatie worden neergezet voor een band of dj.
Bedrijfsfeest op unieke locatie op het strand The Bing.
Trouwen bruiloftsfeest, alles op één locatie! Winterbruiloft op het strand, trouwactie! Evenementenlocatie, maatwerk bedrijfsfeest, evenement. Kerstborrel, nieuwjaarfeest, receptie. Barbecue diner arrangementen. Menu buffet arrangementen. Brunch en lunch arrangementen. High tea, High Wine en Bing Beer. Personeels feest op maat. Stranduitje, bedrijfsuitje, activiteiten, sport, spel. Offerte aanvragen contact. 360 graden virtuele fototour. Kadobon The Bing. Tijd voor een feestje.
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Dus jij bent op zoek naar een locatie? Je hebt zeker iets te vieren! Elk excuus om iets te vieren is natuurlijk prima. Tenminste, dat vinden wij. Wij hebben al veel geploeterd om leuke locaties te vinden waar je je eigen catering kunt regelen. Want, laten we eerlijk zijn, is jouw favoriete keuken niet precies wat je voor dit feestje nodig hebt om het ECHT te vieren!

Contacteer ons