Op zoek naar graffiti feestje?

 
graffiti feestje
Kinderfeest graffiti workshop voor kinderen.
Ze zijn heel blij met hun kunstwerken en de hele klas heeft het vanochtend uitgebreid gehoord en Wat een fantastisch feestje. Ze hebben het er nog over. Heel erg leuk! Zomaar een aantal quotes van de kinderen en ouders die aanwezig waren. Tijdens de graffiti workshop mogen de kinderen hun eigen graffiti kunstwerk gemaakt.
graffiti workshop
Graffiti kinderfeestje Graffitifun.
De workshops zijn mogelijk bij ons op locatie of op locatie door het hele land, Wij hebben unieke en leuke locaties! Vier bij ons je onvergetelijke graffiti kinderfeestje! Vraag vrijblijvend meer informatie aan! Adres, postcode en plaats. Dit is een controle veld en kan leeg blijven. Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen. Blijf op de hoogte. Ik ontvang graag de nieuwsbrief met het laatste nieuws en aanbiedingen. Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven. Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p. Het formulier is niet verstuurd! De met gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing. Deel dit uitje met anderen.: Vanaf 1500, per kind. Vanaf 4 kinderen. / 2 uur. Amsterdam Nieuw-Vennep Utrecht Vinkenveen. Schrijf een beoordeling. Bezoek website van aanbieder. TOFSTE FEESTJE EVER!
goochelaar tilburg
Graffiti feestje bij Graffitifun in Rotterdam Kidzy.nl.
Home Graffiti feestje in Rotterdam. Graffiti feestje in Rotterdam. John Bruynzeelpad, Rotterdam. Neem contact op! Vier je Graffiti feestje bij Graffitifun in Rotterdam. Op zoek naar een graffiti kinderfeestje in Rotterdam? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres.
horloge dames
Graffiti feestje bij Graffitifun in Amsterdam Kidzy.nl.
De locatie in Amsterdam is een echte aanrader voor een onvergetelijk graffiti feestje! Met meer dan 600meter aan overdekte graffiti muren is dit een bijzondere, indrukwekkende en unieke locatie die je nergens anders in het land zo vind. Hier gaan we gratis als extra nog op een echte graffiti muur spuiten speciaal voor de jarige en een rondleiding doen600-800meter.
wasmachines
Graffiti feestje Colourcastle Kidsproof Leiden.
Dit is echt een té cool feestje! Je leert de skills van graffiti spuiten, je gaat brainstormen wat je gaat maken en dan maak je met elkaar een echt kunstwerk. De deelnemers doen zoveel mogelijk zelf, maar is natuurlijk wel begeleiding.
feest
Dit is echt cool! Een graffiti feestje!
linda, op 26 april 2017. in juni geef ik een feestje voor mijn dochter en ik heb wat vragen wat de graffiti betreft. ik vroeg me ook af of jullie op textiel graffiti spuiten en daar over wilde ik graag contact met jullie.
Graffiti Kinderfeestje
Graffiti Kinderfeestje Graffitifun Haarlem Kidsproof Haarlem.
De workshops worden gegeven door een professionele graffiti artiest, bij je thuis of op locatie in Haarlem, Overveen, Bloemendaal en omgeving! Het is ook mogelijk het graffiti feestje te vieren in een van de loodsen die GraffitiFun tot zijn beschikking heeft; bijvoorbeed in Nieuw-Vennep of Amsterdam.

Contacteer ons