Meer resultaten voor feestje geven nijmegen

 
feestje geven nijmegen
Bijzondere feestzalen Nijmegen DNLS.nl.
Nijmegen heeft een enorm groot aanbod van feestzalen. Wij hebben de beste, mooiste en meest unieke feestzalen voor u gevonden en op onze site geplaatst. Vanaf hier kunt u op zoek naar een perfecte feestzaal die past bij uw wensen.
feestje amsterdam
Home Zwaantje Nijmegen.
Om u een eerste indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij een aantal voorbeeldbuffetten samengesteld. CATERING LA MAISON BLANCHE. Goede catering is pure verwennerij. Feestje, partij of andere bijeenkomst bij u thuis, op uw bedrijf of op een andere door u gekozen locatie? Natuurlijk wilt u dan verzekerd zijn van de perfecte verzorging van uw gasten met drankjes, hapjes en alle andere culinaire wensen. Maandag en dinsdag: Op afspraak Woensdag donderdag: 15.00 uur geopend Vrijdag t/m zondag: 12.00 uur geopend Keuken: 17.00 20.00 uur. Zwaantje Nijmegen St.
markten zuid holland
Feesten en borrelen bij Watergoed regio Arnhem Nijmegen.
Heb jij een reden voor een feestje en wil je dit eens helemaal anders aanpakken? Kom naar Watergoed, kies zelf de ruimte die bij je past en maak gebruik van een arrangement. Onderstaande programmas zijn voorbeeldprogrammas. De invulling, catering en tijdsduur zijn een indicatie. Wij komen graag met je in contact en bespreken je wensen. Zo kunnen wij jouw borrel en feest een persoonlijk tintje geven door een op maat programma!
airbnb service
Café Zaal Groenewoud Al eeuwen gastvrij.
Net buiten het centrum van Nijmegen, op de hoek van de Groesbeekseweg en de Postweg, kunnen gasten van café-zaal Groenewoud het drukke leven even achter zich laten en helemaal tot rust komen. Hier kan iedereen elke dag van de week terecht voor een heerlijke lunch, een goed glas bier of een mooie wijn.
disney muurstickers
Feestje geven Lebowski Nijmegen.
Feestje geven in onze kelder? Ben je op zoek naar een leuke locatie om een feestje of bedrijfsborrel te geven? De kelder van Lebowski is ook af te huren. Voor vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.
wasmachine
Home.
Wij verzorgen voor u het feest wat u zelf graag thuis zou willen geven. Bij ons kunt u alles huren voor een verjaardag, sportdag, buurtfeest, straatfeest, Koningsdag, communie, bruiloft, reünieexamenfeest, evenement, kortom alles wat een goede organisatie en veel aandacht vraagt. Wij leveren ook alles voor een geslaagde barbecue. Van het vlees en de salades tot aan een echte slagersbarbecue of een echte smoker. Zo kan uw vlees nooit verbranden! Kunt u op deze website uw keuze niet vinden of is de informatie niet duidelijk, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de app, mail of per telefoon op 06-16137164 Martijn. Feestverhuurnijmegen is uw totaal leverancier voor partyverhuur voor Nijmegen en omgeving.
Kolpinghuis Nijmegen B.V. Zalen, vergader en congrescentrum in hartje stad.
Het Kolpinghuis ligt op een prachtige locatie in het hartje van Nijmegen en wij kunnen uw gezelschap daar op maat ontvangen. Het Kolpinghuis heeft alle benodigde voorzieningen in huis om alle soorten bijeenkomsten tot een succes te maken. Wij verzorgen uw bijeenkomsten met een volledig op u afgestelde outillage.
Feestje geven feestruimte utrecht feestje geven nijmegen.
Feestje geven Lebowski Nijmegen. Feestje geven in onze kelder? Ben je op zoek naar een leuke locatie om een feestje of bedrijfsborrel te geven? De kelder van Lebowski is ook af te huren. Voor vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.
LIF / Normale en goedkope trouwlocatie gezocht omg. Nijmegen forum.fok.nl.
Wat leuk Moblo, en ik vind het echt tof dat jullie zo'n' ander feest willen geven, past volgens mij 100% bij jullie! Stiekem wil ik dit topic gewoon meelezen Maar ik zal even nadenken over locaties. Mijn ouders zijn ook getrouwd op t Stadhuis in Nijmegen maar die hebben verder geen feestje of wat dan ook gedaan.
Feestlocaties Nijmegen Gelderland Locaties.nl.
Locaties.nl helpt u om snel en gemakkelijk de mooiste feestlocaties in Nijmegen te vinden. Daarnaast is het mogelijk om uw favoriete feestlocaties op te slaan in mijn favorieten welke direct gesynchroniseerd worden met de Locaties app. Waar u ook bent, u heeft uw favoriete feestlocaties altijd bij de hand.
Kinderfeestjes Grip Nijmegen.
Tip: Enthousiastelingen op het feestje? Kijk eens bij onze jeugdclubs! Het is niet mogelijk om met een kinderfeestje naar GRIP Boulderhal te komen. Groepen van meer dan 4 kinderen onder de 12 kunnen terecht in het klimcentrum voor een onvergetelijke dag! Kleine groepen kinderen kunnen komen boulderen, op voorwaarde dat er per 2 kinderen minimaal een volwassen begeleider bij is. Voor informatie over boulderlessen voor jeugd, kijk dan bij onze jeugdclubs. Kosten: voor groepen gelden de reguliere entreeprijzen. Van Rosenburgweg 52. 6537 TM Nijmegen Nederland.
Zalen Van der Valk Hotel Cuijk Nijmegen vergaderen zalen meeting feest trouwen.
31 485 33 51 23 31 485 33 51 23 24u bereikbaar lokaal tarief Hotel Cuijk Nijmegen. 5431 NH Cuijk nabij Nijmegen. Blijf op de hoogte via je eigen netwerk. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste activiteiten en aanbiedingen.

Contacteer ons