Op zoek naar feestje geven breda?

 
feestje geven breda
Feestlocaties Breda Noord-Brabant Locaties.nl.
Feestlocaties in Breda vindt u op Locaties.nl. Of u nu een bedrijfsfeest, themafeest of jubileumfeest organiseert, hier vindt u de perfecte feestlocatie in Breda. Locaties.nl helpt u om snel en gemakkelijk de mooiste feestlocaties in Breda te vinden. Daarnaast is het mogelijk om uw favoriete feestlocaties op te slaan in mijn favorieten welke direct gesynchroniseerd worden met de Locaties app.
vandaag
Verjaardag vieren in Breda Zaalhuur in Breda.
Of het nu gaat om een bescheiden borrel of een groot feest met alles erop en eraan, wij kunnen overal een gepaste invulling aan geven. Proost is uw perfecte feestlocatie. Uiteraard kijken we in de eerste plaats naar uw wensen en hoe we die kunnen vertalen in een voor iedereen aantrekkelijk verjaardagsfeest. Vier uw verjaardag in het centrum van Breda.
rolgordijn
Feestje geven Breda Brasserie Schutterslust.
Dit is ongetwijfeld de ideale plek in omgeving Breda om een feestje te geven. Bespreek uw wensen met ons. Wij willen graag dat u het perfecte feestje kunt geven in onze feestzaal in omgeving Breda. Daarom spreken we graag eerst met u af om al uw wensen te bespreken.
rvs schroeven
Top Feestlocaties in Breda DNLS.NL.
Bent u op zoek naar een feestlocatie in Breda voor uw: bedrijfsfeest, personeelsfeest, trouwfeest of evenement? Op deze pagina vindt u diverse feestlocaties in Breda om van uw feest een topfeest te maken. Breda is gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving en kent vele natuurgebieden.
van zandvoort makelaars
Parc Breda Feestjegeven.nl.
Bruisend totaalconcept dat dag en nacht leeft! Parc Breda is een jong en dynamisch horecaconcept. Of je nu komt voor een High Tea, diner of borrel: Parc Breda is de locatie! Op vrijdag en zaterdagavond kun je stappen op de muziek van top DJ's.
feestje amsterdam
Feesten en Partijen.
Naast de grote feesten op de zaterdag avonden is er natuurlijk ook de mogelijkheid op andere avonden bijvoorbeeld vrijdagavond of zondagmiddag tot het geven van een borrel of receptie of met een kleiner gezelschap een feestje te vieren in een van onze zaaltjes voorzien van een eigen bar. De zaaltjes in café het Ginneken zijn uitermate geschikt voor vergaderingen en presentaties hiervoor hebben wij verschillende faciliteiten zoals een beamer die op iedere laptop of computer aangesloten kan worden en eventueel een flip-over. U hebt het waarschijnlijk wel meegekregen het nieuwe rookbeleid! Café het Ginneken heeft speciaal voor rokers een prachtige rookkamer gemaakt compleet met openhaard! Ook bij feesten en partijen kan er in onze rookkamer worden gerookt dus uw gasten hoeven niet naar buiten! Voor uitgebreidere informatie kunt u altijd mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel 06-53794141 of 076-5651284 of kom eens langs: Ginnekenweg 247 4835NB Breda.
Feest geven in Breda Walkabout.
Bij ons geen kosten, wél korting! Feestlocatie Walkabout Breda. Ben je op zoek naar een gezellige, sfeervolle en bovenal goedkope feestlocatie in Breda? Café Walkabout biedt de oplossing. Wat de reden ook mag zijn, samen met jou maken we er een onvergetelijk feest van!
Feestlocatie Breda Feestzaal huren Ons Thuis.
Op zoek naar een feestlocatie in Breda en wilt u een feestzaal huren? Dan biedt Café Ons Thuis diverse mogelijkheden. Onze feestlocatie nabij Breda is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg! Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van feesten en partijen.
Feestlocaties Breda 15 tot 250 p.p.
Wellicht voor een bedrijfsuitje Breda of omgeving of een personeelsfeest in Breda waar je een spetterende draai aan wilt geven? Met zijn ligging heeft Breda een omgeving met leuke steden en/of dorpen. Ben je op zoek naar een feestlocatie Etten-Leur?

Contacteer ons