Op zoek naar kinderboerderij feestje?

 
kinderboerderij feestje
Alle stoere kinderfeestjes op een rij Kidsproof Rotterdam.
Hou jij van de natuur én van een feestje? Vier dan je verjaardagsfeestje met Natuur Is Een Feest! Feestje op de boerderij. Vier je feestje op de kinderboerderij van De Kleine Duiker; huifkartocht, klompengolf en meer! Niet vreemd, wel leuk!
kinderfeestje boerderij
Kinderfeestje op Speelboerderij Elsenhove in Amstelveen.
Wil je je feestje niet in de kota vieren, maar op het terras of in het Theehuis, kun jezelf je tijd bepalen. We hebben 3 verschillende arrangementen voor de kinderen en daarnaast kun je kiezen voor een feestje in de kota of op het terras/in het Theehuis.
vlooienmarkt
Kinderboerderij De Wilgenhof boerderij, lescentrum en schooltuinen.
Klik hier voor meer foto's.: Wat is er nóg leuker dan je verjaardag vieren? Je verjaardag vieren op de kinderboerderij, natuurlijk! De Wilgenhof heeft een speciale ruimte. Daar kan je samen met de andere feestbeesten pannenkoeken bakken en limonade drinken.
webhosting
Kinderfeestjes.
Daarnaast kunt u, indien u dit wenst, het feestje van uw keuze aanvullen met de aangeboden extra opties. Alle op deze pagina genoemde prijzen onder voorbehoud van wijzigingen. Voor meer informatie of het reserveren van een feestje kan op doordeweekse dagen gebeld worden naar de kinderboerderij 0182-514219.
nitril handschoenen
iets te vieren feestjes Boerderij t Geertje.
in overleg kunnen wij openingstijden voor groepen aanpassen. bier en wijn is in besloten kring mogelijk. eigen consumpties zijn niet mogelijk. een half uur vooraf aan het feestje kunt u naar eigen wens de ruimte versieren. Arrangement: altijd reden voor een feestje.
kinderfeestje boerderij
Kinderfeestjes op de boerderij! Kinderboerderij De Kraal.
Op Kinderboerderij de Kraal hebben we de keuze uit twee kinderfeestjes! Bij het feestje Rugzakroute gaan de kinderen met een rugzak en schepnet op pad in het bos rondom de boerderij. In de rugzak zitten alle materialen die nodig zijn voor de opdrachten die in het boekje staan.
Kinderfeestjes Kinderboerderij De Goffert.
Natuurlijk Werken Leren en Spelen. Kom voor een loeigezellig feestje naar kinderboerderij de Goffert! We trekken boerenkielen aan en gaan de boer helpen met het verzorgen van de dieren. Zo kunnen we een konijnenhok of stal schoon maken, eieren rapen en de dieren voeren.
Feestjes op Speelboerderij Elsenhove in Amstelveen.
Iedereen vermaakt zich prima als de kinderen lekker spelen in de speeltuin, in hun eigen verjaardagshuisje zitten of gewoon als iedereen lekker over de boerderij loopt om de dieren te bekijken of bijpraat op het terras. Feestje op de kinderboerderij.
Feestje vieren? Kinderboerderij Cantecleer.
Het voedselbos: een eetbare bostuin! Kinderboerderij moet de boer op! Welkom bij Cantecleer stadstuinderij. Door de seizoenen heen. Kinderboerderij Cantecleer biedt de mogelijkheid een verjaardagsfeestje te houden. Voor kinderen een uitstekende mogelijkheid om spelenderwijs te ontdekken, wat er allemaal in een pannenkoek zit.
Alle stoere kinderfeestjes op een rij Kidsproof t Gooi.
Feestje Kaarsen maken. Kaarsen maken op je kinderfeestje in Loosdrecht is echt leuk. Kinderboerderij Warande ligt in het stadspark van Huizen tegen Blaricum aan. Je verjaardag bij de boerin. Vier je verjaardag creatief, educatief en actief Bij de Boerin in Weesp.

Contacteer ons